Over Gerdo

Grip op gras

Ik ben Gerdo en ik werk bij een groot hoveniersbedrijf in de Achterhoek. Na mijn hbo-opleiding Tuin- en Landschapsinrichting kon ik daar direct aan de slag. Ik houd me bezig met alle voorkomende groenprojecten, van ontwerp tot en met uitvoering. Het aanleggen en onderhouden van gazons is gaandeweg mijn specialiteit geworden. Bij ieder gazonproject word ik als grasmeester ingezet. Zo heb ik al tientallen grasmatten aangelegd door heel Nederland.

Binnenkort hoop ik te gaan samenwonen met mijn vriendin Ilona. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Faye in de bossen. Ze is een Border Collie die veel beweging nodig heeft. Twee keer per week leef ik me uit in de sportschool. Het bouwen van websites is mijn hoby. Deze website heb ik ook zelf gemaakt. Zo zie je maar, de stap van grasmeester naar webmaster is niet zo groot!

Gras is mijn vak Ún mijn passie. Het leuke van gazons is dat elk project weer anders is. De vorm, ligging en de ondergrond spelen een rol, maar ook weersinvloeden en andere omstandigheden maken het elke keer weer uitdagend om een strakke, groene grasmat tot stand te brengen.

Als grasmeester deel ik graag mijn gazontips om anderen te helpen grip te krijgen op gras. Doe er je voordeel mee!

Mijn gazontips deel ik ook op Facebook. Zo weet je precies wat je moet doen om jouw gazon in goede conditie te houden. Volg me als Grasmeester Gerdo op Facebook.


Voor groener gras dan bij de buren